Pályázatok

HÉVÍZGYÖRK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA

201712-szechenyi2020

A kedvezményezett neve: HÉVÍZGYÖRK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA
 
A projekt címe: „HÉVÍZGYÖRK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA ASP KÖZPONTHOZ VALÓ CSATLAKOZÁSA
A szerződött támogatás összege: 6 984 746,- Ft
A támogatás mértéke: 100%
 
A projekt tartalmának bemutatása: Jelen Pályázattal az adminisztratív terhek csökkentése, a magas szintű és korszerű (lakossági, államigazgatási és vállalkozások által használt) közigazgatási e-ügyintézési megoldások bevezetése a cél az önkormányzati ASP központhoz történő csatlakozásának megvalósításával. Az ASP rendszer bevezetésével a hivatalnál folyó ügyintézéshez szükséges eszközállomány megújul, ezzel segítve az itt dolgozók hatékonyabb munkavégzését, így biztosítva ügyfeleink (a lakosság és a vállalkozók) hatékony kiszolgálását és a szakmai feladatok ellátásának informatikai támogatását.
 
A projekt tervezett befejezési dátuma: 2018.06.30.
A projektazonosító száma: KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16-2016-00591
További információ: https://www.palyazat.gov.hu/

 

 

HÉVÍZGYÖRKI MŰVELŐDÉSI HÁZ ENERGETIKAI KORSZERŰSÍTÉSE (KEOP-5.7.0/15-2015-0004)

Hévízgyörk Község Önkormányzata pályázatot nyújtott be, az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretén belül, „Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztésre. A pályázatban szereplő Hévízgyörki Művelődési Ház és Könyvtár, elnyerte a felújítási lehetőséget. Szeptember közepétől nagy munkálatok kezdődtek az intézmény körül. A felújítás keretein belül nyílászáró cserére és homlokzati-, födém hőszigetelésre került sor. A munkálatok megkoronázásaképpen intézményünk új névvel is büszkélkedhet.
Az elnyert támogatás: 33,78 Millió Forint


HÉVÍZGYÖRKI PETŐFI SÁNDOR ÁLTALÁNOS ISKOLA ENERGETIKAI FEJLESZTÉSE (KEOP-5.7.0/15-2015-0005)

Önkormányzatunk az Új Széchenyi Terv Környezet és Energia Operatív Program (KEOP) keretén belül, „Középületek kiemelt jelentőségű épületenergetikai fejlesztése” tárgyú pályázatán támogatást nyert iskolánk külső hőszigetelésére és nyílászáróinak cseréjére.
Júliustól megkezdődtek a munkálatok, a helyi kivitelező cég munkatársai nagy körültekintéssel, szakértelemmel végezték az átalakítást és így szeptemberben zavartanul kezdhettük a tanítást.
A elnyert támogatás: 70,94 Millió Forint

 p-muvhaz  p-iskola
Bővül Hévízgyörk csapadék- és belvízelvezető hálózata
Hévízgyörk belterületi csapadékvíz elvezetés rendezés
Aszód és térsége szennyvízcsatornázása és szennyvízelvezetése TÁMOP-3.4.2-09/1-2010-0004 HATÉKONY EGYÜTTNEVELÉS, TUDATOS EGYÜTTMŰKÖDÉS
Mozgássérülés következtében sajátos nevelési igényű és többségi gyermekek együttnevelését elősegítő szemléletformálás és tevékenység.
banner01 banner1202402 C A2 allo szocialis konzorcium