Régió Plusz Televízió

 

Szerkesztőség: 2100 Gödöllő, Ady Endre sétány 44.   regioplusz tv
Telefon: 06-28-789-775
Honlap: Régió Plusz Televízió
 
 
Kelet pest megye legnagyobb lefedettségű helyi televíziója!
Minden képen itthon!
 

Tisztelt Hévízgyörkiek!

A Régió Plusz Televízió 2009-ben Kartal TV néven a HFC Network kábelhálózatán Kartal településen indult el.
2010-től a Galga menti Kábeltelevízió Bt. hálózatán, Bagon, Hévízgyörkön és Galgahévízen láthatják műsorainkat.
2011-ben a T-Home szolgáltató csatornakiosztásában is megjelentünk, mellyel egy időben megújulva Régió Plusz Televízió néven már 13 településen, több mint 6000 háztartásban sugároztuk műsorunkat a térség életéről, helyiekről helyieknek valamint saját gyártású műsorainkat adásba szerkesztést követően az interneten is megtalálják nézőink a Youtube videó megosztón, ahol ma már több, mint 800 anyagunk található. Jelenleg a csatornánknak 1200 feliratkozója van. (https://www.youtube.com/user/Regioplusztv)
2012. júliusától további 11 településre juttatjuk el műsorainkat a UPC analóg hálózatán.
2013-ban a DIGI Kft. digitális hálózatán további 3 településsel bővítettük vételkörzetünket, és növeltük meg a bekötés számot, így ma már 2015-ben, 27 településen, 60 ezer háztartásban köztük 7 városban láthatók műsoraink kelet-Pest megyében.

Törekvéseink és fejlesztéseink előterében az áll, hogy az érintett települések lakóinak számára minél több és színesebb helyi témájú műsort készítsünk, melyekkel szándékunk szerint tájékoztatunk, tanítunk, és igényes szórakoztatást nyújtunk.

Nézőink közvetítéseket láthatnak felvételről, a térségben megrendezésre kerülő kulturális, sport- és vallási eseményekről. Továbbá saját gyártású dokumentum- és portréfilmjeinket, ismeretterjesztő előadások felvételeit is műsorra tűzzük. Kiemelnénk a hetente 3-4 új témával jelentkező, 35-40 perces Porta című közéleti magazin műsorunkat, mely aktuális hírekről, eseményekről szólnak.

Kis számban sugároz a televízió átvett műsorokat is, mint például a vallási témájú Szerdai gondolatok című műsor, vagy a Katolikus krónika. Műsoraink közt 24 órában jelentkező naponta frissített információs képújság oldalakkal várjuk nézőinket a képernyők elé, mely számos közérdekű információt és kereskedelmi hirdetést tartalmaz. A képújság diák megtekintései alatt változatos zenéket is hallgathatnak.

Várjuk témajavaslataikat, várjuk Önöket a képernyő elé!

Iratkozzon fel youtube csatornánkra, hogy új feltöltéseinkről azonnal értesítést kapjon!

Tisztelettel:
Szabadi Attila
felelős szerkesztő
Régió Plusz Tv